GİRESUN / MERKEZ - Giresun Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuz konferans salonunda 02.12.2002 Cuma günü 9.Sınıflar arasında iklim değişikliği konulu bilgi yarışması yapıldı.Öğrencilere çoktan seçmeli ve açık uçlu sorulardan oluşan toplam 20 soru sorulmuştur.Soruların 18'ini doğru olarak cevaplayan 9/A sınıfı 180 puanla yarışmanın birincisi, 17 doğruyla 170 Puan alan 9/C sınıfı  ikinci, 16 doğruyla 160 puan alan 9/D sınıfı dördüncü olmuştur. TÜBİTAK 2204 D "İKLİM OKURYAZARLIĞI VE İNSANLARIN İLKİM DEĞİŞİKLİĞİ ÜZERİNDE Kİ TEHLİKELİ ETKİSİ" proje etkinliklilerine yönelik olarak  yarışmayı düzenleyen proje de görevli 11/B sınıfı öğrencisi Dilara ATEŞ ve danışman öğretmeni Hümeyra MEMİÇOĞLU'na, ayrıca yarışmayı sunan okulumuz  öğretmeni Ayşin GENCER'e, jüri üyesi öğretmenlerimiz ,Müd.Yar. Ramazan YAŞAR, Alparslan KILIÇ, Saadet Gülay ÖNGÖZ ve Adile BEKTAŞ'a çok teşekkür ediyoruz...